Следвайте Гласове в Бившият собственик на компютърен сервиз в Делауеър, който

...
Следвайте Гласове в Бившият собственик на компютърен сервиз в Делауеър, който
Коментари Харесай

„Американска несправедливост: Историята на информатора, направил разкрития за лаптопа на Хънтър Байдън

Следвайте " Гласове " в 
Бившият притежател на компютърен сервиз в Делауеър, който осветли наличието на изоставения преносим компютър на Хънтър Байдън, сподели, че се надява да бъде „ бодил “ в очите на президента Байдън „ до момента в който се прояви някаква отговорност “ по време на ново изявление за Fox News Digital.

Watch the latest video at
Джон Пол Мак Айзък, притежател на „ The Mac Shop “, който е обслужвал преносимия компютър на Хънтър Байдън през април 2019 година, преди да го съобщи на ФБР, разказва в детайли сагата в книгата си „ Американска неправда: Моята борба за откриване на истината “, която излиза на 22 ноември. 
В книгата Мак Айзък разказва по какъв начин животът му се е преобърнал, откакто обществеността разбра, че е дал наличието на изоставения преносим компютър на ФБР. Той беше подправено упрекнат от демократите в разпространение на съветска дезинформация, а бомбастичната новина от New York Post за наличието на преносимия компютър беше позорно цензурирана от Фейсбук и Twitter единствено седмици преди президентските избори през 2020 година Негативната реакция в последна сметка принуди Мак Айзък да затвори обичания си магазин в Уилмингтън, Делауеър, и да напусне дома си. 
В книгата си Мак Айзък разказва, че му е било отказвано неведнъж в опитите да накара ФБР да вземе наличието на преносимия компютър насериозно и постоянно се е чувствал, че самият той е бил третиран като обвинен, когато обезверено е търсил държавна отбрана от това, което е предполагал, че е непосредствена заплаха. 


Новата книга на Джон Пол Мак Айзък „ American Injustice: My Battle to Expose the Truth “, излиза на 22 ноември. (Fox News Digital) 

При среща на 9 декември 2019 година с двама сътрудници на ФБР в дома му в Уилмингтън, Мак Айзък цитира сътрудник, който го предизвестява: „ Нашият опит демонстрира, че нищо не се случва на хора, които не приказват за тези неща. “ 
Лаптопът съдържа доказателства за това, което Mac Isaac разказва като държавна корупция на най-високо равнище. Кабинетът на вицепрезидента Джо Байдън, е „ продавал въздействие и поддръжка на непознати жители в подмяна на пари “. Въпреки това, ФБР държеше лаптопа месеци наред, до момента в който за някогашния президент Тръмп течеше процедура за импийчмънт от Камарата на представителите на Съединени американски щати след телефонен диалог с украинския президент Володимир Зеленски. 
Във виртуално изявление за Fox News Digital в сряда, Mac Isaac сподели, че работата на ФБР с преносимия компютър е „ разкрила техните политически пристрастия “. „ Може би в подсъзнанието си се надявах, че ФБР ще се ускори и ще направи честното и вярно нещо, а това, че не го вършат, разкри политическите им пристрастия и устрема за въоръжаване “, сподели той. „ Така че се надявам отсега нататък, след, дай Боже, позитивен резултат от изборите, да потърсим отговорност на тези организации. “
Мак Айзък, който е завел каузи за клюка против Адам Шиф от Демократическата партия, CNN, The Daily Beast и Politico разкрива, че неотдавна е завел ново дело против Хънтър Байдън и президентската акция на татко му през 2020 г. 
„ Ставам малко припрян в упованието си Министерството на правораздаването да потърси отговорност от семейство Байдън “, сподели той. „ Затова преди няколко седмици заведохме ново дело и включихме Хънтър Байдън и акцията за избиране на Джо Байдън в това дело. Така че, още веднъж се надявам да бъда бодил в очите му, до момента в който се прояви някаква отговорност. "  
Мак Айзък изясни, че съди Хънтър Байдън и неговата акция Байдън 2020 за клюка и „ скрит план за обезсмъртяване на клеветата “ за пробутване на теорията за съветска интрига. 

Президентът Байдън, в средата, отвръща на привет, до момента в който към него отляво се причисляват синът Хънтър Байдън, внукът Бо Байдън, първата дама Джил Байдън - откъм гърба и снахата Мелиса Коен, до момента в който стоят на върха на стълбичката на Air Force One във военновъздушната база Andrews, Мериленд, сряда, 10 август 2022 година (AP Photo/Susan Walsh)
„ Джо взе участие, мисля, в два телевизионни дебата и съобщи, че преносимият компютър е съветска дезинформация и идва от Кремъл “, сподели Мак Айзък. „ Хънтър Байдън излезе в CNN и MSNBC и мисля в още няколко други медии с изказването, че не знае, може да е откраднат преносимия компютър, може да са руснаците, може да е хакнат. “ Мак Айзък сподели, че Хънтър е знаел от кое място е пристигнал преносимият компютър по това време, тъй като „ юристът му ми се обади вечерта преди Post да разгласява историята и изиска преносимия компютър назад “. 
Бяха направени известия (в рамките на кампанията), с цел да се затвърди чувството, че съм част от съветска акция за дезинформация, и ние желаеме да забележим тези имейли, желаеме да стигнем до разкриването на истината, желаеме да стигнем до дъното на това ", прибавя той. 
Мак Айзък споделя, че следствията от дейностите му са му коствали скъпо, само че той ги поддържа и все пак, което е изгубил, той се усеща като човек за който " има по-голяма борба, която е доста по-важна. И това е - да си върнем страната. "  
„ Трябва да поправяме първопричините за тези секрети съглашения, тези конспирации и тази корупция, преди да можем фактически да стигнем до същността на коригирането на нашата правосъдна система и Министерството на правораздаването “, сподели той. „ Как можем да държим хората виновни и по какъв начин може да има правдивост, когато Министерството на правораздаването е предубедено? “

Председателят на борда на Световната продоволствена стратегия на Съединени американски щати Хънтър Байдън, вляво, и тогавашният вицепрезидент Джо Байдън награждават дизайнера Майкъл Корс с премията McGovern-Dole за водачество на Световната продоволствена стратегия на Съединени американски щати в Организацията на американските страни на 12 април 2016 година във Вашингтон, окръг Колумбия (Снимка от Пол Morigi/Getty Images за Световната хранителна стратегия САЩ) 
Мак Айзък сподели, че американците би трябвало да се усещат удобно да се извърнат към управляващите, без да се опасяват от отмъщение или възмездие, и че неговият опит би трябвало да послужи като „ предизвестие, с цел да внимавате с вашите азбучни организации и вашите съществени и обществени медии “. 
„ Виждам опцията да поправя нещата, тъй че към момента виждам доста вяра “, сподели той. „ Виждам огромен капацитет. Това трябваше да се случи. Трябваше да дръпнем тази превръзка, с цел да можем да забележим какъв брой зле е в действителност раната, с цел да успеем вярно да  поправим нещата. “ Мак Айзък сподели, че е уведомил републиканските членове на Конгреса, за готовността си да свидетелства, в случай че решат да проверяват историята с преносимия компютър. 
За този репортаж работиха Матео Чина от Fox News Digital и Джесика Часмар - цифров редактор в политическия екип за Fox News и Fox Business. Идеи за сходни репортажи могат да се изпращат на th

Източник:
Превод за " Гласове ": Георги Ванчев
 
 
 

 
12 Ное 2022299011 Ное 2022451111 Ное 2022329308 Ное 20221163807 Ное 2022605406 Ное 20224469КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022148612 Ное 2022124709 Ное 202287224 Sep 20222653
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР